De eerste vier edities van ons festival vonden plaats in de schitterende tuin van Uitspanning De Bollen in Oirschot. Uitbaters Leo en Gemma stopten na jaren hard werken hun bedrijf. In 2018 konden we daarom geen vijfde editie organiseren. Dat geldt echter niet voor 2019! Want de heren van 3VENTS adopteerden het concept. En met Jan en Marieke van Gestel van Café Vingerhoeds hebben we een geweldige nieuwe gastheer en -vrouw. Zaterdag 22 juni 2019 is het daarom weer ouderwets bal aan de Oude Grintweg, tijdens het Vingerhoeds Midzomer Festival!

Jan steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Ik kende het festival uiteraard en heb het altijd een sfeervol evenement gevonden. De tuin van De Bollen bood het festival een prachtige ambiance. Maar die ambiance kunnen wij ook bieden. De historie van ons bedrijf spreekt boekdelen. Onze besloten binnenplaats is authentiek en sfeervol. En De Mortelen als onze achtertuin, midden in Het Groene Woud, maakt het plaatje compleet. Reden genoeg dus voor ons om het festival mee nieuw leven in te blazen!”

Lennard van de Laar van het evenementenbureau 3VENTS kan dat alleen maar beamen. Lennard licht toe: “Er zijn in Oirschot natuurlijk mooie plekken te bedenken om ons festival te huisvesten. Maar deze plek is alom bekend om zijn sfeervolle ambiance. Jan was meteen laaiend enthousiast. En zijn kwaliteiten als gastheer zijn natuurlijk evident. Dat maakte 1+1 al snel 3. We zijn dus zeer blij met deze samenwerking. Het is nu aan ons om een te gek programma neer te zetten. Maar dat gaat ongetwijfeld lukken. Erbij zijn is meemaken!”